BEREKENING VAN DE TRANSITIEVERGOEDING, HOE ZIT DAT PRECIES?

Met de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) verandert de regeling voor de transitievergoeding. In deze whitepaper bespreekt arbeidsrechtjurist Edith van Schie wat de regering wil aanpassen en welke gevolgen dit heeft voor de berekening van de transitievergoeding, inclusief rekenvoorbeelden.

In de WAB is voorgesteld om de regeling voor de transitievergoeding op diverse punten aan te passen. In de whitepaper vindt u:

  • Een overzicht van de wijzigingen
  • De huidige berekening
  • Rekenvoorbeelden
  • De inwerkingtreding

Vul onderstaand formulier in om de whitepaper gratis te ontvangen.


We verwijzen je graag naar de voorwaarden van bovenstaande opt-in. Deze vind je in de footer van de website bij "privacy policy"

Data privacy

We willen je up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat je daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR * e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wil je deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan.

 

* XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van je gegevens heb je er notie van dat wij je persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.