Whitepaper – Geboorteverlof en andere verlofsoorten voor partners

Als de partner van een medewerk(st)er van een kindje bevalt, dan zijn er diverse soorten verlof voor deze medewerk(st)er. Denk aan calamiteitenverlof, geboorteverlof en ouderschapsverlof. In deze whitepaper bespreekt arbeidsrechtjurist Edith van Schie de verschillende verlofsoorten met daarbij de aandachtspunten in chronologische volgorde:

  • Calamiteitenverlof
  • Geboorteverlof
  • Aanvullend geboorteverlof
  • Ouderschapsverlof
  • Bijzonder verlof bij overlijden moeder

Vul onderstaand formulier in om de whitepaper te downloaden.
We verwijzen u graag naar de voorwaarden van bovenstaande opt-in. Deze vindt u onder de ‘Verzenden’ knop onder ‘Uw data privacy’.


Data privacy

We willen je up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat je daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR * e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wil je deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan.

 

* XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van je gegevens heb je er notie van dat wij je persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.