HOE DIGITAL HR EN ANALYTICS DE HR WERELD (KUNNEN) VERANDEREN

Digital HR en Analytics zijn termen die het hart van veel HR professionals sneller laten kloppen. Bij de meeste omdat het angstzweet ze uitbreekt en ze denken: ‘ik houd niet van cijfertjes!’ Bij een enkeling omdat ze data best wel interessant vinden. HR-Analytics-expert Erik van Vulpen zet de leuke kanten van digitale HR en Analytics voor zowel de liefhebber als de angsthaas op een rij. Bekijk de whitepaper zodat u ook stappen kunt maken met HR Analytics.

Vul onderstaand formulier in om de whitepaper te ontvangen.

We verwijzen u graag naar de voorwaarden van bovenstaande opt-in. Deze vindt u onder de ‘Verzenden’ knop onder ‘Uw data privacy’.

Data privacy

We willen je up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat je daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR * e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wil je deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan.

 

* XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van je gegevens heb je er notie van dat wij je persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.