WHITEPAPER: PENSIOENREGELING PAYROLLKRACHTEN IN DE WAB, HOE ZIT DAT PRECIES?

Met de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) wil de regering zorgen dat payrollkrachten een adequate pensioenregeling krijgen. Hoe moet dit worden gerealiseerd? Dat bespreekt arbeidsrechtjurist Edith van Schie in deze whitepaper.

De regering vindt dat payrolling niet mag leiden tot minder goede arbeidsvoorwaarden en een minder goede pensioenregeling voor payrollwerknemers. De volgende onderdelen komen aan de orde:

  • Lagere wetgeving
  • Basispensioenregeling
  • Ondernemingspensioenfonds
  • Adequate pensioenregeling
  • Werknemerspremie
Vul het onderstaande formulier in om de whitepaper te downloaden:
We verwijzen je graag naar de voorwaarden van bovenstaande opt-in. Deze vind je in de footer van de website bij "privacy policy"

Data privacy

We willen je up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat je daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR * e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wil je deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan.

 

* XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van je gegevens heb je er notie van dat wij je persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.