XpertHR whitepaper: 8 veel gestelde

vragen over NOW 3.0

De ingang van het derde steunpakket brengt veel vragen met zich mee. Dat blijkt uit de grote hoeveelheid HR-vragen tijdens XpertHR’s NOW 3-webinar. Hoe gaat bijvoorbeeld de afrekening voor een werkgever die NOW 1, NOW 2 en nu NOW 3 heeft aangevraagd in zijn werk? Wij hebben de 8 veel gestelde vragen mét antwoorden voor je gebundeld. 

Vul onderstaand formulier in en download de gratis whitepaper!
We verwijzen je graag naar de voorwaarden van bovenstaande opt-in. Deze vind je in de footer van de website bij "privacy policy"

Data privacy

We willen je up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat je daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR * e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wil je deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan.

* XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van je gegevens heb je er notie van dat wij je persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.