XpertHR whitepaper: veelgestelde vragen

over thuiswerken

Kun je als werkgever koffie en thee vergoeden aan thuiswerkers als je de reiskostenvergoeding tijdelijk stopzet? En hoe ga je om met medewerkers die écht op kantoor willen komen werken? Thuiswerkgolf 2.0 brengt nieuwe kritische vragen met zich mee. Download de gratis whitepaper en krijg o.a. antwoord op de volgende vragen:

  • Moet je als werkgever een thuiswerkvergoeding betalen?
  • Kan het inrichten van een volledig arboproof thuiswerkplek in deze omstandigheden wel worden gevraagd?
  • Hoe stel je een thuiswerkregeling en thuiswerkovereenkomst op?
We verwijzen je graag naar de voorwaarden van bovenstaande opt-in. Deze vind je in de footer van de website bij "privacy policy"

Data privacy

We willen je up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat je daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR * e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wil je deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan.

* XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van je gegevens heb je er notie van dat wij je persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.