XpertHR whitepaper: Reorganisatie

Het nieuwe steunpakket aan noodmaatregelen draagt hopelijk bij aan de wederopstanding van een aantal sectoren, zoals horeca  en retail. Toch zal dit steunpakket niet voor iedereen voldoende zijn. Want soms zijn de financiële of bedrijfseconomisch om- standigheden van een bedrijf zodanig dat je niet anders kunt dan herstructureren of reorganiseren. En dat betekent dat je afscheid moet nemen van personeel. Wat komt hier allemaal bij kijken en hoe doe je dit op juiste manier? In deze whitepaper staan de aandachtspunten op een rij.  
We verwijzen u graag naar de voorwaarden van bovenstaande opt-in. Deze vindt u onder de ‘Verzenden’ knop onder ‘Uw data privacy’.

Data privacy

We willen je up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat je daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR * e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wil je deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan.

* XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van je gegevens heb je er notie van dat wij je persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.