Thema: Vakantie en verlof
Spreker: Nadine van der Slot
Datum: Dinsdag 23 april 2024
Tijd: 10:30 uur - 11:30 uur

Ontdek de laatste juridische ontwikkelingen rondom vakantie en verlof in het webinar met arbeidsrechtexpert Nadine van der Slot. Tijdens het webinar ontvang je inzichten in belangrijke uitspraken en arresten van 2023. Nadine neemt je mee in de basisregels van vakantie en ouderschapsverlof en krijg helderheid over de complexe thema's zoals vakantie in relatie tot ziekte en verschillende verlofregelingen. Meld je snel aan om helemaal up-to-date te blijven met de nieuwste inzichten en regelgeving rondom vakantie en verlof.

Wat kun je verwachten?
  • Een overzicht van recente juridische ontwikkelingen rondom het thema vakantie: de meest recente uitspraken en arresten van 2023 die betrekking hebben op vakantie en verlof, inclusief belangrijke beslissingen van het Hof van Justitie EU en de Hoge Raad.
  • De regels rondom vakantie en ouderschapsverlof: een opfrisser van de basisregels rondom vakantie en ouderschapsverlof, essentieel voor elke HR-professional.
  • Vakantie in relatie tot ziekte: de rechten en plichten als een werknemer ziek wordt voor of tijdens de vakantie.
  • Verlofregelingen: een helder overzicht van calamiteitenverlof, kort verzuimverlof, kortdurend en langdurend zorgverlof.

Over de spreker
Nadine van der Slot is werkzaam als arbeidsrecht- en privacyrechtadvocaat bij RWV Advocaten. Ze is deskundig in zaken als collectief ontslag en de juridische aspecten van fusies en overnames. Daarnaast heeft ze veel ervaring met arbeidsongeschiktheid en sociale verzekeringen en weet ze alles van de AVG, de privacywet van Nederland. Als advocaat bij RWV Advocaten, partner van XpertHR, levert Nadine waardevolle inzichten voor HR-professionals die op de hoogte willen blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het arbeidsrecht.

Verdien 10 NIRPA PE punten
Na het webinar ontvang je een mail van ons met de slides. Dat is ook de mail die je kan gebruiken als bewijs van deelname. Upload de screenshot bij Nirpa zodat de punten worden toegekend. Dit kan alleen als je het webinar live meekijkt.
Meld je hier gratis aan!
Aanmeldingen sluiten 22 april

Op het gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Terms and conditionsPrivacybeleid en Cookie verklaring. XpertHR is part of LexisNexis® Risk Solutions, a RELX business. Copyright © 2024 LexisNexis Risk Solutions. Auteursrecht voorbehouden.

Cookie-instellingen wijzigen

XpertHR is a trademark of LNRS Data Services Limited.  
XpertHR Logo is a trademark of LNRS Data Services B.V.  Copyright © 2024 LexisNexis Risk Solutions.