Thema: Flexibele werknemer

Spreker: Maarten van Gelderen
Datum: Woensdag 20 september 2023
Tijd: 10:30 uur - 11:30 uur

Word jij ook geconfronteerd met de complexe uitdagingen van flexibele arbeidskrachten binnen jouw organisatie? De wereld van arbeidsrecht en flexibele arbeidscontracten is voortdurend in beweging. Meld je aan om up-to-date te blijven met de actuele ontwikkelingen voor woensdag 20 september 2023 van 10:30 - 11:30 uur.

Tijdens dit webinar deelt Maarten zijn expertise en biedt hij waardevol inzicht in het omgaan met flexibele arbeidskrachten, waarbij hij ingaat op de volgende punten:

  • Flexibele arbeidskrachten: de do’s en dont’s
  • Is een oproepovereenkomst nog toegestaan en zo ja, onder welke voorwaarden?
  • Wat is de actuele stand van zaken rondom het inhuren van zzp’ers?
  • Zijn de risico’s voor het inhuren van zzp’ers groter geworden sinds het Deliveroo-arrest?
  • Wat gaat er veranderen als de “Wet verbetering zekerheid flexibele arbeidskrachten” wordt aangenomen?
  • Wat betekent het voor de praktijk als oproepcontracten vervangen gaan worden door het nieuwe basiscontract?

Over de spreker
Maarten van Gelderen is arbeidsrechtadvocaat bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten en houdt zich bezig met uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties. Hij adviseert en procedeert regelmatig over ontslagkwesties, geschillen rondom arbeidsvoorwaarden en concurrentie- en relatiebedingen. Hij geeft regelmatig webinars voor XpertHR, zo presenteerde hij het HR Journaal. Ook verzorgt Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten het juridisch advies voor de Juridisch Advieslijn van XpertHR.

Verdien 10 NIRPA PE punten
Vraag met de deelnamebevestiging die je ontvangt na afloop van het webinar de PE punten aan bij het Nirpa. Dit kan alleen als je het webinar live meekijkt.
Meld je hier gratis aan!

Op het gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Terms and conditionsPrivacybeleid en Cookie verklaring. XpertHR is part of the LexisNexis® Risk Solutions Group portfolio of brands. Copyright © 2021 LexisNexis Risk Solutions Group. Auteursrecht voorbehouden.

Cookie-instellingen wijzigen

XpertHR is a trademark of LNRS Data Services Limited.  
XpertHR Logo is a trademark of LNRS Data Services B.V.  Copyright © 2021 LexisNexis Risk Solutions Group.