Thema: Werving en Selectie
Spreker: Kobi Ampoma
Datum: Dinsdag 28 maart 2023
Tijd: 10:30 uur - 11:30 uur

Een aantrekkelijkere, eerlijke werkgever zijn die talent aantrekt én behoudt? Dat kan door je beleid te verbeteren op het gebied van diversiteit, gelijkheid(equity) en inclusie (DEI). Van gelijke beloning tot je employee experience- en wervingsstrategie. Een goed beleid zorgt voor een mix van mensen met verschillende achtergronden en eigenschappen die zo samenwerken dat iedereen zichzelf kan zijn, beter functioneert en gelijkheid ervaart. Dit vergroot de innovatiekracht, de medewerkerstevredenheid en het imago van je organisatie. Kobi Ampoma, een voorstander voor (DEI) in Werving & Selectie praat je bij in een webinar op 28 maart 2023 van 10:30-11:30 uur.  

Wat kun je verwachten?
  • Wat houdt diversiteit, inclusie en gelijkheid in?
  • Waarom moet HR hiermee aan de slag?
  • Waar begin je en hoe doe je dat?
  • Hoe doen anderen het?

Over de sprekers
Kobi is een Werving & Selectie Lead. Hij heeft een educatieve achtergrond in Human Resources. Werkte in de HR-functie als HR Generalist, Internationale Mobiliteit en Talent Acquisitie. Kobi is een groot voorstander van diversiteit en inclusie bij werving. Hij heeft 22 jaar ervaring opgedaan in de FMCG, Retail, Sporting Goods, Fashion en Technologie industrie. Met zijn jaren in Human Resources en Talent Acquisition-functies, zal Kobi inzichten brengen die kunnen helpen uw organisatie te structureren vanuit een HR- of TA-perspectief. 

Verdien 10 NIRPA PE punten
Vraag met de deelnamebevestiging die je ontvangt na afloop van het webinar de PE punten aan bij het Nirpa. Dit kan alleen als je het webinar live meekijkt.
Meld je hier gratis aan!

Op het gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Terms and conditionsPrivacybeleid en Cookie verklaring. XpertHR is part of the LexisNexis® Risk Solutions Group portfolio of brands. Copyright © 2021 LexisNexis Risk Solutions Group. Auteursrecht voorbehouden.

Cookie-instellingen wijzigen

XpertHR is a trademark of LNRS Data Services Limited.  
XpertHR Logo is a trademark of LNRS Data Services B.V.  Copyright © 2021 LexisNexis Risk Solutions Group.