Thema: Diversity, Equity & Inclusion

Spreker: Madhu Mathoera
Datum: Dinsdag 3 oktober 2023
Tijd: 15:00 uur - 16:00 uur

Hoe kan je jouw organisatie in beweging brengen van awareness naar concrete acties? In dit webinar neemt Madhu Mathoera je mee in de stappen die jouw organisatie kan zetten om DE&I in het dna van de organisatie te verankeren. Ook vertelt ze wat de rol van leiderschap is en hoe je DE&I meetbaar maakt in jouw organisatie. Na het webinar kan je direct aan de slag met de concrete inzichten en tips die Madhu gaat delen. Meld je aan voor 3 oktober 2023 van 15:00 - 16:00 uur.

Inhoud

  • Diversiteit en inclusie in het dna van de organisatie. 
  • De rol van leiderschap in een inclusieve organisatie. 
  • Het meetbaar maken van diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid.

Wat kan je verwachten:

  • Je ontvangt verschillende inzichten in welke stappen je kunt zetten om duurzame impact te realiseren.
  • Je weet wat de rol van leiderschap is een hoe je de impact van leiderschap meet.
  • Je krijgt concrete tips om aan de slag te gaan met diversiteit en inclusie op de werkvloer. 

Over de spreekster
Madhu Mathoera is changemaker op het gebied van diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie. Ze laat zien hoe je diversiteit kan begrijpen, in kan zetten, kan versterken en met elkaar kan verbinden. In haar boek De inclusieve organisatie omschrijft ze hoe organisaties verschillen op de werkvloer kunnen omarmen. Zo kan een diverse kijk op bedrijfsprocessen leiden tot een hogere mate van medewerkers- en klanttevredenheid, hogere productiviteit, creativiteit en innovatie.

Zij zet zich iedere dag in om Nederland meer inclusief te maken. In de loop der jaren heeft Madhu veel ervaring opgebouwd op dit vlak – ze blijft haar kennis continu vergroten en ontwikkelen. Door expertise, trainingen, opleidingen en maatwerk aan te bieden wil Madhu organisaties helpen om diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie onderdeel te maken van het DNA van de organisatie.

Verdien 10 NIRPA PE punten
Vraag met de deelnamebevestiging die je ontvangt na afloop van het webinar de PE punten aan bij het Nirpa. Dit kan alleen als je het webinar live meekijkt.
Meld je hier gratis aan!

Op het gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Terms and conditionsPrivacybeleid en Cookie verklaring. XpertHR is part of the LexisNexis® Risk Solutions Group portfolio of brands. Copyright © 2021 LexisNexis Risk Solutions Group. Auteursrecht voorbehouden.

Cookie-instellingen wijzigen

XpertHR is a trademark of LNRS Data Services Limited.  
XpertHR Logo is a trademark of LNRS Data Services B.V.  Copyright © 2021 LexisNexis Risk Solutions Group.