Spreker: Kimberley Collée
Datum: Dinsdag 24 januari 2023
Tijd: 10:30 uur - 11:30 uur

Wat kan HR doen om personeel aan te trekken en te behouden? Met de inflatie in Nederland en de heersende krapte op de arbeidsmarkt is dit dé vraag in HR-land. Belonen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden komen daarbij al gauw aan bod, maar wat zijn jouw mogelijkheden binnen de wettelijke kaders? Waar moet je rekening mee houden? Is er bijvoorbeeld een cao van toepassing? En hoe zit het met de medezeggenschap binnen de organisatie? Is er bijvoorbeeld een rol weggelegd voor de organisatie.

Tegelijkertijd kan deze krapte op de arbeidsmarkt betekenen dat de werkdruk bij het zittende personeel toeneemt wat kan leiden tot meer verzuim. Daarom kan extra aandacht voor de werk-privébalans en de combinatie van arbeid en zorg van belang zijn.

Daarom neemt Arbeidsrechtadvocaat Kimberley Collée je mee in de juridische mogelijkheden tijdens een nieuw XpertHR Webinar op 24 januari van 10:30 uur tot 11:30 uur. Meld je gratis aan! 

Wat kun je verwachten?
De juridische aandachtspunten bij het invoeren van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals gelijke behandeling, medezeggenschap, etc. 

Over de spreker
Kimberley Collée is werkzaam als arbeidsrechtadvocate binnen RWV. Ze adviseert onder meer over (collectieve) ontslagtrajecten, medezeggenschapsrecht, arbeidsovereenkomsten, cao-recht, arbeidsongeschiktheid- en re-integratie. In arbeidsrechtelijke kwesties staat zij zowel werkgevers als werknemers bij. Ook geeft zij arbeidsrechtelijke webinars aan HR-professionals bij XpertHR. 

Verdien 10 NIRPA PE punten
Vraag met de deelnamebevestiging die je ontvangt na afloop van het webinar de PE punten aan bij het Nirpa.
Meld je hier gratis aan!

Op het gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Terms and conditionsPrivacybeleid en Cookie verklaring. XpertHR is part of the LexisNexis® Risk Solutions Group portfolio of brands. Copyright © 2021 LexisNexis Risk Solutions Group. Auteursrecht voorbehouden.

Cookie-instellingen wijzigen

XpertHR is a trademark of LNRS Data Services Limited.  
XpertHR Logo is a trademark of LNRS Data Services B.V.  Copyright © 2021 LexisNexis Risk Solutions Group.