Thema: Werving en selectie
Spreker: Gusta Timmermans
Datum: Dinsdag 27 februari 2024
Tijd: 10:30 uur - 11:30 uur

In de snel veranderende wereld van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie is het cruciaal om bij te blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Gusta Timmermans, expert op gebied van recruitment en employer branding, helpt om up-to-date te blijven met essentiële informatie over trends binnen recruitment, effectieve onboarding strategieën en AI tijdens werving en selectie. Ze deelt op dinsdag 27 februari van 10:30-11:30 uur haar kennis en geeft praktische tips. Meld je aan!

Wat kun je verwachten in het webinar:
  • Trends in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie: kom achter de ontwikkelingen op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.
  • Zorg dat de candidate journey doorloopt in de Employee journey: je ontvangt tips en krijgt inzicht in alle stappen en fasen die een kandidaat doorloopt tijdens zijn of haar sollicitatieproces, maar ook hoe deze overgaat in een medewerkersreis.
  • Onboarding van een nieuwe medewerker: krijg waardevolle inzichten in effectieve onboardingstrategieën om ervoor te zorgen dat nieuwe medewerkers succesvol integreren in jouw organisatie.
  • Werving en AI: ontdekt welke invloed AI heeft op het gebied van werving en selectie en pas het AI Maturity-model toe op jouw organisatie. Dit model helpt bepalen welke delen van het proces voor arbeidsmarktcommunicatie geoptimaliseerd kunnen worden door middel van AI-toepassingen.

Over de spreker
Gusta Timmermans was jarenlang hoofd recruitment bij ING en was voorzitter van het netwerk Recruiters United. Sinds 2018 heeft ze een eigen organisatieadviesbureau. Ze schreef het boek ‘199 vragen voor een succesvol selectiegesprek’ Sinds oktober 2021 is haar tweede boek op de markt “Handboek Recruitment en Employer Branding” en komt ook wel eens bij XpertHR vertellen over goed werkgeverschap. In haar nieuwe boek richt ze zich op recruiters, ondernemers en HR-professionals. Haar missie: Met passie voor het vakgebied, organisaties en individuen vooruithelpen.

Verdien 10 NIRPA PE punten
Na het webinar ontvang je een mail van ons met de slides. Dat is ook de mail die je kan gebruiken als bewijs van deelname. Upload de screenshot bij Nirpa zodat de punten worden toegekend. Dit kan alleen als je het webinar live meekijkt.
Meld je hier gratis aan!
Aanmeldingen sluiten 26 februari

Op het gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Terms and conditionsPrivacybeleid en Cookie verklaring. XpertHR is part of LexisNexis® Risk Solutions, a RELX business. Copyright © 2024 LexisNexis Risk Solutions. Auteursrecht voorbehouden.

Cookie-instellingen wijzigen

XpertHR is a trademark of LNRS Data Services Limited.  
XpertHR Logo is a trademark of LNRS Data Services B.V.  Copyright © 2024 LexisNexis Risk Solutions.