Quickwins voor HR Analytics

Je wilt zichtbaar maken wat de impact is van medewerkers op de prestaties van je organisatie. Oftewel: je wilt aan de slag met HR analytics. Hoe doe je dat? In dit webinar bespreekt HR Analytics expert Rob van Dijk de quickwins zodat je direct aan de slag kunt.

Hij geeft inzicht in HR-dasboarding en analyses en legt uit hoe je stappen kunt maken in het leveren van zinvolle rapportages. Ook leer je welke kennis en competenties je in het HR-team nodig hebt om vanuit HR impact te maken met data-gedreven inzichten. Tijdens het webinar kun je direct je vragen stellen aan Rob van Dijk. Kijk mee op donderdag 24 juni 2021 om 10:30 uur.

Over de spreker
Rob van Dijk is werkzaam bij OrgVision en Bright & Company en is expert op HR strategie en HR Analytics. Hij heeft jarenlange ervaring als adviseur op het snijvlak van strategisch HR en HR technologie en in het bijzonder HR analytics. Organisaties als Rabobank, AkzoNobel, VGZ en het Ministerie van Sociale Zaken maakten al gebruik van zijn skills en kennis over deze onderwerpen.
Laat je gegevens achter en schrijf
je gratis in voor het webinar
Wil je meer weten over hoe we jouw gegevens verwerken? Onderaan deze pagina vind je de link naar ons privacybeleid.

Op het gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Terms and conditionsPrivacybeleid en Cookie verklaring
XpertHR is part of the LexisNexis® Risk Solutions Group portfolio of brands. Copyright © 2020 LexisNexis Risk Solutions Group. Auteursrecht voorbehouden.