XpertHR whitepaper: Meestgestelde vragen én antwoorden over arbeidsvoorwaarden

Mag je nog voor de eerste werkdag de arbeidsovereenkomst opzeggen? En mag je de toezegging van urenuitbreiding terugdraaien als het slechter gaat met het bedrijf? Lees in deze whitepaper de meest gestelde HR-vragen mét antwoorden over arbeidsvoorwaarden.

Onder andere de volgende vragen komen aan bod:

  • Mag je met een NOW-subsidie wegens corona ook een medewerker die je in dienst wil nemen per 1 juni ontslaan – vanaf de afschaffing van het ‘ontslagverbod’ – of niet meer in dienst nemen?
  • Er is een contractverlenging voor bepaalde tijd aangeboden met instemming van de werknemer. Kan ik het aanbod nog in trekken of een ander aanbod doen met minder aantal contracturen?
Vul onderstaand formulier in om de whitepaper gratis te downloaden:
We verwijzen u graag naar de voorwaarden van bovenstaande opt-in. Deze vindt u onder de ‘Verzenden’ knop onder ‘Uw data privacy’.

Data privacy

We willen je up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat je daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR * e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wil je deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan.

* XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van je gegevens heb je er notie van dat wij je persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.